Fren ve Ön Düzen

Fren ve Ön Düzen

Osmaniye fren ve ön düzen bakım onarımı için çalışan Selçuk Otomotiv ekip arkadaşlarımızla birlikte sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmaktayız. Araçların yıllık ve genel olarak periyodik bakımlar hem araç ömrü hem de sağlıklı bir sürüş için en gerekli süreçlerden biridir. Bu süreçte kaliteli hizmet almanız için çalışmaktayız. Patlamış ve arızalı bir amortisör, aracınızın tekerlek dengesini ve sürüş konforunuzu etkileyerek, aracınızın tümsek ve çukurlarda daha uzun süre sallanmasına ve tümseklerin daha belirgin hissedilmesine neden olur. Bu hatanın kısa süre içerisinde düzeltilmemesi sürüş güvenliğinizi ciddi şekilde tehlikeye atabilir. Biyel kolu mafsallarında ve aks dişlilerinin bilyelerinde aşınma ve yıpranmaya neden olur. Çubuklarda oluşan boşluklar, yüksek hızlarda direksiyon hakimiyetini zayıflatabilir ve kazalara neden olabilir. Direksiyon simidi hareket etmemesine rağmen tekerleklerde boşluk varsa, rotillerde bir arıza olduğunu görebilirsiniz. Bu durumlar sürüş konforunuzu etkileyeceğinden sizi ve aracınızı riske atabilir.

Kötü amortisörler de bir süre sonra diğer bağlı oldukları akşamların montajını bozar. Kırılan tabla zamanla dingilinizi ve amortisörlerinizi etkileyecektir. Bu durumda daha fazla masraf karşılamak zorunda kalmamanız için hemen en yakın Selçuk Otomotiv şubemizi ziyaret ederek destek alabilirsiniz. Verilen tüm hizmetlerimiz uzman personeller aracılığıyla gerçekleşmektedir.

Osmaniye Fren ve Ön Düzen Fiyatları

Osmaniye fren ve ön düzen fiyatları, aracınızda arızaya, arızanın boyutuna, araç mark ve modeline göre değişiklik gösterebilmektedir. Uzman personel kadromuzla birlikte gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerimiz müşteri memnuniyeti garantili olup en hızlı şekilde gerçekleştirilmektedir.

Fren ve ön düzende yer alan kısımlar şunlardır:

  • Amorsitör
  • Rotlar
  • Alt tablalar
  • Aks
  • Torsiyon ve takozları
  • Balans

Aracınızın bakımını ve sizin güvenliğinizi en az sizin kadar önemsiyoruz. Bu nedenle her şey iki kere kontrol edildikten sonra belirtilen tüm akşamların sağlam olduğu onaylanıp işlemler tamamlanır ve aracınız tekrar size teslim edilir. Osmaniye’de hizmet veren Selçuk otomotiv servis noktalarımıza geldiğinizde öncelikle bilgisayarla arıza tespiti yapılır. Daha sonrasında yapılması gereken işlemler belirtilir. İsteğinize göre hemen aracınızın bakım onarımını başlatabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve ayrıntı için bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Tepkiniz Nedir?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0